Simplon UP: Infant Finches + Seb Zukini EP Release Show

Tijd:  - 
Locatie: Simplon
Cost: 3
Infant Finches
Eclectisch, polyritmisch en met cryptische teksten. Infant Finches bestaat uit Jan Phillipp en Frederik Bruun, een duo die niet bang is om verschillende richtingen op te gaan met hun muziek. Het ene moment staat je wereld op instorten, en het andere moment drijf je tussen de details van de dromerige geluiden die de band produceert.
Het debuutalbum van Infant Finches neemt je mee op een reis door verschillende stijlen en gevoelens. Het geluid van de band bevat elementen die je onder andere kunnen doen denken aan artiesten als This Heat, Dirty Projectors, Animal Collective. Er zijn zelfs momenten waarbij het een ondertoon heeft van de shoegaze sound van My Bloody Valentine. Bereid je voor op een optreden die je kan vergelijken met het uitpakken van een matroesjka.
Seb Zukini EP release
Scheurende gitaren, stuwende ritmes en een samenspel van een doordringende stem en harmonieuze zangpartijen. In combinatie met teksten over de innerlijke strijd bij het maken van keuzes in maatschappelijke en persoonlijke kwesties laat de rockband Seb Zukini je uit je dak gaan, maar prikkelt deze ook je geweten. Vanavond released Seb Zukini zijn EP getiteld The Devil You Know!
UP: Infant Finches + Seb Zukini EP release
Donderdag 29 september 2022
Deur open: 20:30 uur / Aanvang: 21:00 uur
Ticket: €3,-
Tickets verkrijgbaar via www.simplon.nl