Simplon UP: Koi Forest + Matoya + femboy slim

Tijd:  - 
Locatie: Simplon, Groningen
Cost: 3,-

Het is tijd voor een avond met twee neo-soul bands bij UP!

Het is niet voor niets dat de koikarper, het wezen uit de Chinese mythologie, zowel in de naam als het logo van Koi Forest zit. Net als de karper die tegen de stroom in zwemt,
zwemt de muziek van Koi Forest fonisch tegen de stroom in. Geïnspireerd door dit mythische wezen neemt de band je in hun muziek mee naar mythische plekken en onbekende sferen. Met diepe grooves, sprookjesachtige harmonieën en visuele prikkels, leiden ze je rond door de diepe wouden waar alles net even anders is. Koi Forest bestaat uit vier bandleden: drummer Koen Gardebroek, bassiste/pianiste Deborah Slijkhuis, gitarist Sebastiaan Visser en zangeres Selma Ebbens. In mei 2023 heeft de band hun eerste single ‘More’ uitgebracht; een heerlijk soulnummer om bij weg te dromen, met meeslepende instrumentale solo’s op het einde. Kortom, deze kans om mee te reizen naar de mythische sferen van Koi Forest wil je niet missen!

Bij deze UP wordt je ook meegevoerd door de veelzijdige klanken van MATOYA, een band bestaande uit getalenteerde muzikanten uit Groningen. De band bestaat uit solisten Joost van der Bijl en Marnick Postma en Lima Osta de zangeres die geboren is in Wit-Rusland en een verleden heeft als deelnemer aan de X-factor daar. De band creëert jazzy neo-soul, die dankzij Osta’s zang een extra dramatische touch krijgt. Ondanks hun uiteenlopende culturele achtergronden, brengt de gedeelde liefde voor neo-soul en old school R&B deze onwaarschijnlijke vriendengroep samen, en deze verbinding resulteert in een uniek geluid dat je hart verwarmt en je lichaam uitnodigt om te dansen. MATOYA is klaar om hun originele muziek te delen met de wereld!

Leanne

Meer info