Simplon UP: Mart Eerens + Reyck + DJ Vinninini

Tijd:  - 
Locatie: Simplon, Groningen
Cost: 3,-

Mart Eerens is een muzikant, gitarist en songwriter die bekend staat om zijn nostalgische geluid, een eerbetoon aan de rockmuziek uit de jaren ’70. Geboren en getogen in Winschoten, heeft Mart in zijn kleine dorpje al snel een liefde ontwikkeld voor muziek, en samen met zijn bandleden, drummer Darren Lut en bassist Adrian Dedinca, brengt Mart de muziek tot leven met een strakke en energieke show. Samen hebben ze een geluid wat familiair is, maar toch verfrissend, een mozaïek van invloeden met hun eigen laagje lak eroverheen. Met aanstekelijke swing, scheurende melodieën en wilde optredens, ben je verzekerd van een goede avond!

Je doet je ogen dicht en je loopt de club binnen. Je voet tikt mee en voor je het weet bewegen je lippen, uit je keel beginnen de woorden te rollen, je schreeuwt haast: ‘Hee! Barman geef er twee!’. Hoe ben je hier gekomen? Wie staan er op het podium? En waarom zing je alles mee? Met sexy grooves, buitensporige beats en smerige baslijntjes mixen de mannen van Reyck hun levensverhalen tot Nederlandstalige nummers die een warm bad van pop en rock-’n-roll vormen. Flirtend met electro, sjansend met publiek en hartstochtelijk zingend over aliens, weten ze iedereen te laten springen! Reyck brengt een ode aan de Nederpop uit de jaren ’80 door onderwerpen als hartstocht, overspel en isolatie te bezingen in herkenbare en dansbare nummers.

Vinninini combineert een gevoel voor gruizige nostalgie met smakelijke synth hooks en stuwende ritmes. Tenzij hij anders besluit.

Meer info