Simplon UP: Martijn Comes + Ark(x) + Kogelman (DJ)

Tijd:  - 
Locatie: Simplon, Groningen
Cost: 3,-

Bereid je voor op een cozy avond met ambient artiesten Martijn Comes, Ark(x) en Kogelman als DJ. Deze ambient-avond is een zitconcert waarbij je je in een gezellige sfeer waant tussen de planten en kaarsen, met betoverende muzikale optredens.

Martijn Comes brengt als componist een verrassende sound die je meesleept naar de verste uithoeken van de wereld. Martijn is gespecialiseerd in nieuwe media, sound design en elektro-akoestische composities. Hij laat zich inspireren door verschillende culturen en achtergronden en combineert elementen uit deze culturen in zijn werk. Van duistere techno-beats tot uitgerekte mysterieuze klanken. Alles komt voorbij tijdens zijn performance.

Ark (x) maakt herrie die je in verwarring en extase brengt. De Groningse Rus mixt drum-’n-bass en hardcore met hypnotiserende melodiën en off-beat ritmes. Met zijn maandelijkse shows bij Relate Radio brengt hij luisteraars in een trance waar maar moeilijk van los te komen is. Voor iedereen die houdt van avontuur, gekte, herrie en betovering.

Meer info