Steebs Method + Feed the Cats | Simplon, Groningen

Tijd:  - 
Locatie: Simplon, Groningen
Cost: 11,-

De Groningse artiest Jesse Kortenschijl bekend als STEEBY werd op jonge leeftijd al geïnspireerd door de eerlijkheid en de storytelling binnen Hip-Hop, een combinatie die hedendaags de basis vormt voor zijn eigen muziek. In 2022 werd hij geselecteerd voor het talentontwikkelingsprogramma Hit the North (i.s.m. Eurosonic/Noorderslag), verkocht hij met een solo show de grote zaal van Simplon Groningen uit en speelden hij in zowel 2023 als 2024 op Eurosonic.

Dit jaar slaat hij zijn handen ineen met The Method, dé hiphopband van het moment in het noorden. De duidelijke jazz-invloeden van de band gecombineerd met de krachtige doch kwetsbare teksten van Steeb zorgen voor onvervalste jazzrap van Groningse bodem. Op 24 mei releasen zij hun eerste EP ‘Check the Method’ en staan zij in de kleine zaal in Simplon om dit met het publiek te vieren.

Er staat je nog maar 1 ding te doen: ‘Check the Method!’

Support is er van Feed the Cats, een muzikaal trio gevormd door een groep Sloveense muzikanten die samen zijn gebracht door hun passie voor muziek in al zijn vormen, met invloeden variërend van hiphop en R&B, breakbeat, drum & bass, jungle tot free/improvised playing en vele andere. Kom voor de sfeer, blijf om de katten te voeren!

Meer info