Steeby & Rommy Gabay | EM2, Groningen

Tijd:  - 
Locatie: EM2, Groningen

Steeby & Rommy Gabay nemen de stage van EM2 over met een unieke liveset. Gezamenlijk met een bunch aan jonge muziekanten brengen ze een unieke sound die zich beweegt tussen soul, funk & hiphop. Maak je op voor een energieke avond gebracht door, en voor, the next generation van Groningse artiesten.

 

De twee besloten hun krachten te bundelen en gezamenlijk een avond te organiseren waar ze het publiek weer kunnen omverblazen met hun muzikale vibes. Nadat beide bands de laatste maanden verschillende (online) optredens hebben gehad met geen of beperkt fysiek publiek mag de rem er weer af en zijn de twee meer dan ready om publiek te ontvangen en hun passie voor muziek te delen.

Over Steeby

Groningse rapper, zanger en producer. Onlangs verscheen zijn eerste solo EP genaamd ‘Betere Dagen’, waarbij bij elke track van de EP een videoclip verscheen. Steeb’s liefde voor muziek stopt niet bij het opnemen in de studio en eind vorig jaar vertaalde deze liefde zich naar het vormen van een 8-koppige band. Je kunt de sound van de band omschrijven als een fusie van hiphop, jazz en funk. Bandbezetting: Steven van der Meer (bas), Hendrik Jelsma (toetsen), Rene Kortenschijl (drums), Jan Jeneson (saxofoon), Rowin Alfons (gitaar), Meseret Schonewille (backing vocal), Melody Chelsea (backing vocal).

Over Rommy Gabay

Terwijl ze volop haar leven leidt in Groningen probeert ze haar omgeving te kanaliseren door de yin en yang’s, ups en downs, hoop en liefdesverdriet te absorberen, wat ze vervolgens vertaald in haar muziek. Je kan de sound van Rommy beschrijven als een mix tussen Soul, Pop & Jazz in combinatie met old school hiphop vibes. Ook Rommy heeft een club Groninsg atleet weten et strikken om het podium mee te betreden, waaronder Jelle Mulder (gitaar/vocals), Andoni Biskarra (drums), Ray van Astenrode (Bass), Bas Duursema (Piano) & Jan Kozeli (Saxofoon). Door de verschillende muzikale achtergronden van de bandleden creëren ze een unieke sound tussen soul, funk & hiphop.

Tickets via: https://www.yourticketprovider.nl/events/47874-steeby-band-rommy-gabay/?fbclid=IwAR0jdGCrw2YHs-mloHPt2xg8PmPyrWv_nITv-Rig_socaCF1cu6iJtbX3dY