The Cool Quest + support: Rommy Gabay | Simplon

Tijd:  - 
Locatie: Simplon
Cost: 16,-

Met al meer dan 500 (festival)shows, veel airplay en verschillende awards, heeft The Cool Quest al aardig wat dingen op hun naam staan. Met hun nieuwe single ‘PARTY ON THE BLOC’ die uitkwam in september 2021, kregen zij airplay op NPO 3fm, Radio 1 en Radio 10. In hun muziek zijn de invloeden van hiphop tot indie- en alternatieve pop te horen, samen met een genre-bending sound en herkenbare, soulvolle zang.

Naast hun succes in Nederland, heeft deze band ook tours door heel Europa. Verder is The Cool Quest tussen 11 en 15 februari huisband geweest van NOS Studio Peking tijdens de Olympische Winterspelen. Na twee jaar zonder touren, trekt de band in het najaar van 2022 weer door Nederland, waarbij zij maar vier steden aandoen. Op vrijdag 7 oktober brengen zij dan ook hun sound in een gloednieuwe show naar Simplon!

Support is er van Rommy Gabay, die je met haar stemgeluid vol soul over een levendig geluid van pop en hiphop meeneemt op een emotionele trip. Daarin worden alle tegenstellingen van het leven belicht. Een mooi contrast tussen een groovy sound en goudeerlijke teksten.

THE COOL QUEST
Vrijdag 7 oktober 2022
Deur open: 20:00 uur / Aanvang: 20:45 uur
Ticket: €16,-

Tickets verkrijgbaar via www.simplon.nl.