The Desmonds – Popronde Leeuwarden | Neushoorn, Leeuwarden

Tijd:  - 
Locatie: De Neushoorn, Leewarden

Op vrijdagavond 24 september keert Popronde weder in Leeuwarden. Dit keer op vier verschillende locaties waar in totaal 21 nieuwe acts optreden. Van Amerikaanse garagepunk tot Nederlandstalige indiepop en dansbare folk. Je hoort het allemaal tijdens Popronde Leeuwarden!

Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. De kweekvijver dient als mooie opstap naar zalen en festivals buiten de eigen regio en naar een groter publiek. Voorbeelden van deelnemers uit het verleden die het ver hebben geschopt: Racoon, De Staat, Handsome Poets, Marike Jager, Dotan, Chef’ Special, Go Back to the Zoo, John Coffey, Blaudzun, Mister & Mississippi, EUT, Rondé, Roosbeef, Kensington, Jeangu Macrooy, Lucky Fonz III en Haevn.

Popronde werkt dit jaar iets anders dan je van ons gewend bent. Niet schouder aan schouder in een volle kroeg, maar met vaste plekken op 1,5 meter. Vanwege de coronamaatregelen zitten we dit jaar met een maximale capaciteit. Daarom kun je een ticket halen waarmee jij je persoonlijke route van tevoren uitstippelt. Ietsje anders dus, maar nog steeds een vet festival met dé talentvolle acts van dit moment! De locaties die meedoen zijn Neushoorn, Grand Café de Friesche Club, Hardwerk/Fogeltje en Lazy Lemon.

Tickets: https://neushoorn.nl/production/popronde-2021/