The Scorpion Trail (EP release) + Rantsoen

Tijd:  - 
Locatie: VERA, Groningen
Cost: 2,50 (gratis met VERA clubkaart)

THE SCORPION TRAIL (EP release) + RANTSOEN
Deuren: 22:30 // Aanvang: 23:00 // Entree € 2,50 (gratis met VERA clubkaart)

The Scorpion Trail: De leden van The Scorpion Trail hebben elkaar ontmoet in een hot tub op een festival. We hebben hier dus te maken met mensen die het geen probleem vinden om met onbekenden halfnaakt in een hot tub te zitten, en daar, in die hot tub, met nauwelijks kleren aan, ook nog met die onbekenden te gaan praten. Met onbekenden praten vind ik an sich al een slecht idee, maar om dit halfnaakt in een hot tub te doen is wat mij betreft weer van een hele andere orde onwenselijkheid. Kort gezegd hebben we dus een stel avontuurlijke types vlees in de kuip vanavond.

Gelukkig bestaat de band uit een stel bekende koppen die de regelmatige Kelderbar-bezoeker ook wel zal herkennen. Muzikaal omschrijft de band zichzelf als een combinatie van rock en roll, wat zich in het verleden natuurlijk al als een gouden combinatie heeft bewezen. Check vast even een van de twee video’s die opgenomen zijn in de Twang Wolf-studio, het is zowel voor oog als oor de moeite waard. De op handen zijde EP heet Gunwork en komt uit in de lente van 2020.

De tweede band op het programma is Rantsoen, waarover nog weinig online te vinden is. Dit blijft nog even een verrassing!

Click hier voor het Facebookevenement.