Van Groningse Bodem-sessie | 12 mei

Tijd:  - 
Locatie: VRIJDAG
Cost: 3,-

12 mei is het tijd voor de tweede editie van de Van Groningse Bodem-sessies!

De eerste editie op 7 april was een groot succes. Vier toffe acts lieten VRIJDAG op zijn grondvesten schudden. Dit keer hebben we drie artiesten geboekt die onlangs muziek hebben uitgebracht en nog enigszins nieuw zijn in de Groningse livescene.

Op 12 mei kan je komen genieten van shows van D-Sire, Naaml00s en Slumbercloud. D-Sire is een Nederlandse popband die bestaat uit Laura Eisenga en Max Dorst. Kenmerkend voor het duo zijn de poppy en opzwepende elektronische melodieën die de basis leggen voor de heldere vocalen. Afgelopen jaar werden zij geselecteerd voor het GRONDSLAG-traject waarin ze samen met coach CYNN hun live act hebben ontwikkeld. Tijdens de sessie kunnen we daar het resultaat van zien!

Naaml00s is de artiestennaam van Ozaer Wassiee. Hij heeft onlangs zijn debuut EP ‘Gebroken Spiegels’ uitgebracht. Hierin vertelt hij openhartig over zijn vlucht uit Afghanistan en hoe het is om te leven met een bipolaire stoornis. Een boeiend verhaal dat hij 12 mei zal vertellen op het podium.

Slumbercloud is een kersverse rockband uit Groningen. De groep is ontstaan tijdens de pandemie en heeft de afgelopen twee jaar gewerkt aan zijn debuut-EP ‘Human Problems’. Die verscheen onlangs en nu is de groep ook klaar voor liveshows. De Van Groningse Bodem-sessie de eerste keer zijn dat de groep op het podium staat.

Anders dan vorige maand vragen we een kleine toegangsprijs van 3,- euro. Kaarten zijn te verkrijgen via: https://donorbox.org/events/448804 (Creditcard en Apple Pay) of https://donorbox.org/3voor12-van-groningse-bodem-sessie (Ideal).