VERS FEST | Forum Groningen

Tijd: T/M  -  -
Locatie: Forum Groningen
Cost: 5,-
Vind jij januari ook altijd zo’n deprimerende en ellendig lang durende maand? VERS geeft je iets om naar uit te kijken. Samen vieren we dat we de eerste maand van 2024 overleefd hebben. Hoe doen we dat? Met een feestje natuurlijk. Het wordt een avond vol muziek, performances, drankjes en dansjes. Zien we je daar?
Onder het genot van een drankje geniet je van muziek van lokale artiesten en dj’s. De line-up is als volgt:

Sabine Koch

Energiek, krachtig en eerlijk. Deze eigenschappen kenmerken de muziek van Sabine. Haar optredens stromen over van enthousiasme en zitten vol dansbare beats waardoor de luisteraar maar moeilijk stil kan blijven staan! Samen met haar band combineert ze livemuziek met elektronische sounds. Haar Nederlandse popliedjes hebben pakkende melodieën met teksten over diepere gevoelens. Zo neemt Sabine de luisteraar mee in haar gedachtes en ervaringen van de wereld om haar heen.

MaMan

Julian Steenbergen, beter bekend als MaMan, is een elektronische muziekproducer uit Groningen. Zijn muzikale avontuur begon al op jonge leeftijd met het spelen van piano. Later begon MaMan zich meer te verdiepen in de kunst van het muziek produceren om uiteindelijk zijn eigen singles te releasen.

Lesfleursdumal

Federica, ofwel Lesfleursdumal, is een Italiaanse DJ gevestigd in Groningen. Met haar trap-, hip-hop- en R&B-beats krijgt zij iedereen aan het dansen. Ze draaide vorig jaar onder andere op ADE.

Meer info