Vicefest 2021 | De Oosterpoort

Tijd:  - 
Locatie: De Oosterpoort, Groningen
Cost: 17,50

The Vices – inmiddels met Top 40 debuutalbum Looking For Faces op zak – zullen het feest afsluiten met een set op het ViceFest hoofdpodium. Daarnaast presenteert de Britse garage-punkband Bad Nerves hun knallende self-titled album en keert Sophie Straat voor het eerst sinds haar Noorderslag-debuut terug naar Groningen. De openingsact van het hoofdpodium wordt in juli geselecteerd door middel van een competitie.

Op het tweede podium sluiten de garage punkers van Afterpartees af met nummers van het langverwachte derde album. De vijf Limburgse broers waren met hun melodieuze powerpop al op elk denkbaar festival te zien.

Het Amsterdamse Spill Gold brengt na hun tour door de VS, VK en Europ hun lading dreunende baslijnen en hypnotische vocalen naar Groningen terwijl Eurosonic-sensatie The Cool Greenhouse voor het eerst in Nederland optreedt met de hypnotische post-punknummers van hun fantastische debuutplaat.

The Vices: Duik een avond in de wondere, chaotische wereld van The Vices. Zodra je de deuren van de Oosterpoort bent gepasseerd waan je je in een plek die totaal afwijkt van de werkelijkheid, een perfecte avond in onze ogen. Op het ene moment sta je uit je dak te gaan bij een garage punk band uit de UK, en een half uur later ben je aan het meeblèren met een Amsterdamse smartlap. En als dat nog niet genoeg is is er ook ruimte voor een markt vol met vintage kleding, vinyl, live-zeefdrukken, circusachtige attracties en nog veel meer! ViceFest heeft iets voor iedereen die zich, nu het weer kan, weer even lekker wil laten gaan! Unleash your inner vice!

Tickets: https://www.spotgroningen.nl/programma/vicefest-2021/