Vive La Fête | EM2, Groningen

Tijd:  - 
Locatie: EM2, Groningen

Na een memorabel optreden op het Gideon music festival in 2010 en op een paar andere plekken in Groningen, is het nu de beurt aan de EM2. We zijn zeer verheugd deze Belgische helden te mogen ontvangen in onze grote zaal. Dit Catchy Electronic duo weet nog steeds iedereen omver te blazen. Na het optreden een na-programma met een electro rave wave nacht.

Welkom bij Vive La Fête – Viva Alternativa.

Begin 2020 stond Vive La Fête klaar in de startblokken om met hun gloednieuwe show en EP Feux Artific op tour te gaan. Alle try-outs waren meteen uitverkocht, de recensies waren unaniem lovend. Net op de dag van hun eerste uitverkochte show in de Roma Antwerpen was er de lockdown… Els en Danny besloten om tijdens de lockdown in hun home studio verder te werken aan nummers en nu is ‘Viva Alternativa’ klaar om te worden gereleased begin september 2021.

Op ‘Viva Alternativa’ vinden Els Pynoo en Danny Mommens zichzelf heruit met bewerkingen van nummers uit de pop & wave-periode, volledig ondergedompeld in de typerende Vive La Fête sound en sfeer. Een paar van hun klassiekers kregen een nieuwe bewerking of mix en als bonus zijn er ook een paar nieuwe nummers die samen van ‘Viva Alternativa’ een uniek album maken.

Live staat Vive La Fête met hun ‘Viva Alternativa Tour’ voor een explosief elektrowave-spektakel met visuals, opwindende, opzwepende en zeer dansbare elektrorock-new wave die overal ter wereld zalen doet vollopen en festivalgangers uit hun bol laat gaan. Met verrassende covers maar ook met de hits die in ons collectief geheugen getatoeëerd staan zoals: Touche Pas, Schwarzkopf, La Verité & Noir Dés

Tickets via –> https://www.yourticketprovider.nl/events/46225-em2-presenteert-vive-la-fte-in-concert/