Vraag de Pro: hoe promoot ik mijn muziek via online marketing?

Tijd:  - 
Locatie: De Stadskas (Oldehoofsterkerkhof), Leeuwarden
Cost: Gratis

Wil jij Nederland veroveren met jouw (hiphop) act? Kom dan naar de Vraag de Pro sessie van woensdag 15 november in De Stadskas in Leeuwarden. Tijdens het event bespreken we de invloed van social media. Hoe zet jij je act het beste in de markt op social media? Ontdek de nieuwste online trends en leer hoe toonaangevende labels zoals Top Notch en Noah’s Ark talent scouten. Lees hieronder verder voor info over de sprekers.

Salima – A&R Manager bij Top Notch & Noah’s Ark
Salima is de allereerste en enige vrouwelijke A&R manager van platenlabels Top Notch en Noah’s Ark. Ze werkt samen met artiesten als Broederliefde, Idaly, Jonna Fraser, sor en Kenny B en bepaalt samen met de artiesten de muzikale strategie. In het maakproces linkt ze artiesten aan producers en andere artiesten en ze denkt mee over de selectie van singles en albums. Daarnaast is Salima verantwoordelijk voor het scouten en tekenen van nieuw muzikaal talent.

Serena Oosterloo – Project Manager Marketing bij Top Notch & Noah’s Ark
Serena werkt samen met onder andere Sticks, S10, Hef, Typhoon, Sef en SIM—OJ en is verantwoordelijk voor de marketing en promocampagnes rondom releases.

Dimongu – producer en dj uit Friesland
Producer Domingo Pululu Luzizila, alias Dimongu, werkt structureel samen met Louis Pedro. Hij verkoopt zijn tracks via online kanalen aan zowel nationale als internationale artiesten. De muzikant uit Friesland produceert al sinds zijn 16e en is klaar om de hitlijsten te domineren.

Moderator Sjoerd Vriesema – Project Lead & Talent Acquisition bij Lake Woozoo
Sjoerd werkt nauw samen met culturele organisaties als Noordstaat en Popfabryk door projecten te leiden voor hiphopartiesten als Wurdspøken en Wisselstroom. Deze projecten hebben het doel artiesten te ontwikkelen door middel van co-creatie. Sjoerd is mede-eigenaar van Lake Woozoo, een muziekproductiebedrijf in Leeuwarden. Hier organiseert hij onder andere projecten om artiesten te helpen professionaliseren.

Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met Explore the North en is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Leeuwarden.

Stel hier alvast je vraag aan de sprekers!