VRIJDAG Muziekfestival

Tijd:  -  -
Locatie: VRIJDAG, Groningen
Cost: Gratis

Tijdens het VRIJDAG Muziekfestival shinen de cursisten en docenten van VRIJDAG op onze podia. Kom kijken en luisteren naar live-optredens van verschillende ensembles, popkoren en bandjes. Er zijn allerlei gratis activiteiten waar je aan mee kunt doen, zoals een Q&A-sessie en workshop met BLANKS, een DJ-workshop, silent disco en een instrumentenmarkt waar je instrumenten kunt ontdekken. Kortom, dit festival is hét evenement om te horen wat VRIJDAG allemaal in huis heeft.

Voor muziekliefhebbers van jong tot oud

Dit jaar vindt het festival plaats op de nieuwe (tijdelijke) locatie aan de Akkerstraat 99. Het gebouw is feestelijk aangekleed en is er een kleine catering voor de lekkere trek. Muziekliefhebbers van jong tot oud zijn welkom! Het festival is voor iedereen die muziek en kunst maakt bij VRIJDAG en juíst ook voor diegene die benieuwd is naar wat er allemaal gebeurt achter onze deuren.

Dus ben jij muzikant, wil je muzikant worden óf ben je gewoon nieuwsgierig? Dan zien we jou graag op ons feestelijke en gratis toegankelijke muziekfestival!

Open Podium

Tussen 16.00 en 17.00 uur organiseren we een Open Podium in de grote zaal. Er staat een backline klaar. Dus lijkt het je leuk om een nummer te spelen tijdens het festival? Geef je op via dit formulier.

Meer info