WAP SHOO WAP ✰ RUIGH & VUIGH | EM2 Groningen

Tijd:  - 
Locatie: EM2 Groningen
Cost: 9,99 (voorverkoop) | 13,99 (deur)

Onze gabbers uit Mokum van Wap Shoo Wap komen zaterdag 23 september jullie naar de klote helpen. Hiervoor hebben zij de creme de la creme van het ruighe en vuige werk opgetrommeld, met in de achterbak Asbest Boys en The Covids, en op de fiets uut Grunn Frontsector. Aangevuld met opzwepende tunes van de Wap Shoo Wap DJ crew.

Wap Shoo Wap Records is sinds 2022 een onafhankelijk platenlabel uit Amsterdam. Na 6 jaar lang een boekingskantoor en maandelijkse rock ‘n roll clubavond te zijn geweest, gooide de pandemie roet in het eten en werd het nieuwe idee geboren om zelf muziek uit te gaan brengen. Inmiddels is er werk uitgebracht van nieuwe, jonge bands zoals The Covids, FuckFuckFuck, Doctor Velvet en meer.

Daarnaast worden er ook obscure ruwe diamanten uit de 60’s en 70’s herdrukt en opnieuw uitgegeven. De heren zijn zelf dan ook echte platengravers en hebben als DJ’s op festivals in binnen- en buitenland dansvloeren op hun kop gezet. Verwacht tijdens een Wap Shoo Wap DJ-set allerlei hits die nooit hits zijn geweest. Van rock ‘n roll, punk, glam en garage, tot soul, rhythm ‘n blues en tropische knallers.

Zaterdag 23 september vullen zij de barn van EM2 met een showcase zoals alleen Wap Shoo Wap dat kan, ruigh en vuigh! Met in de spotlight The Covids, Asbest Boys en Frontsector.

// Voorverkoop: € 9,99 (excl. servicekosten)
// Deur: € 13,99

// Deur open: 20.00 uur
// Start bands: 20.30 uur

Meer info