WHAT’S (IN) A SONG? – Leer songs schrijven met EUT! | Skills & Knowledge Sessions #1

Tijd:  - 
Locatie: Bij VRIJDAG
Cost: 5,-

Hoe maak je een song spannend? Hoe zorg je voor een interessante tekst? Gebruik je wel of geen rijm? Moet het eerste refrein binnen een minuut te horen zijn? Samen met Megan de Klerk & Emiel de Nennie van EUT zoeken we uit hoe je kan beginnen met songs schrijven of hoe je jouw songwriting kunt verbeteren. Welke tips & tricks zijn er en welke keuzes kun je maken om ervoor te zorgen dat jij de nieuwe megahit schrijft!

EUT is een postpop band dat uit Amsterdam, in 2016 opgericht door Megan de Klerk. Zij had een stapel liedjes liggen en vroeg een groep vrienden of ze met haar een band wilde beginnen.
2 jaar later in 2018 bracht EUT hun eerste album uit, genaamd ‘Fool For The Vibes’, gevolgd in 2021 door het album ‘Party Time’. In Maart 2023 (ja ja deze maand) brachten ze een EP uit genaamd ‘Start Something’. Later dit jaar volgt hun 3e album. Op hun EP ‘Start Something’ zoekt EUT de diepten op. Gemaakt tijdens het grootste deel van de corona-pandemie, was er plotseling niets om naar om naar uit te kijken. Dit inspireerde zangeres Megan de Klerk om zich dieper tot haar persoonlijke leefomgeving te keren.

Datum: Dinsdag 21-03-23
Tijd: Inloop 19.30, Start 20.00
Locatie: VRIJDAG, St. Jansstraat 7
Tickets: https://bijvrijdag.podiumnederland.nl/…/per…/10178896…

——————————————-
Skills & Knowledge Sessions zijn terugkerende sessies speciaal voor popmuzikanten, georganiseerd vanuit POPgroningen. Diverse professionals uit de muziekindustrie delen hun kennis, ervaringen en netwerk over onderwerpen binnen het muzikantschap. Afhankelijk van het thema van een sessie worden er passende professionals en ervaren muzikanten uit de NL muziekindustrie, het noorden en regio Groningen uitgenodigd als panelleden die hun kennis, inzichten en netwerk delen.