winSUMMERfest 2023

Tijd:  - 
Locatie: Winsum
Cost: Gratis

winSUMMERfest III

Editie 3 alweer inderdaad. Groter gekker en met meer bands en vrienden.

Zaterdag 8 juli 2023
19.00 – 01.00

Entree = nog steeds gratis*
*Doneren? Ja graag! Tikkie, bedrag zelf bepalen, klik: bit.ly/WSFIII

Locaties: De J&A, De Gouden Karper, Pub ’69, De Hoogte en The Jolly Cat.

Line – up: 18 bands die deze avond spelen zijn;
The Avonden, Caw Caw, Eigen Risico, Frontsector, Geo, the Homesick, Hister, Karoushi, the Klittens, Kwartet Niek Hilkmann, Nouveau Velo, Onhou, Paracetamol, Real Farmer, Stresssysteem, Silver Ferns en Swerve.
Check hier de Spotify playlist: spoti.fi/3ITAPvg

2 Radioshows: Club Bavarois en RalfenatorX – beide in de oude Pluu.

Nog gekker dit jaar met maar liefst 2 zalen die gehost worden. Zo heeft Tartarus Records de eer om de PUB (doet voor het eerst mee) te ontmaagden met zware metalen. Rat Race gaat met hardcore kijken of ze in de kleine zaal van de Hoogte alvast kunnen gaan beginnen met de boel verbouwen.

Helaas maakt een vol programma ook dat we dit jaar een timetable hebben moeten maken waarbij er overlap in de bands zit. We ontkomen er niet aan.
Het Zotte Kalf heeft weer een heerlijk biertje voor ons gebrouwen en deze Citra Lager smaakt prima in de herbruikbare plastic cups van het festival. Say what? Ja hoor. Recycle maar.

Veel plezier en gedraag je een beetje. Je bent nog steeds te gast in het mooiste dorp van Nederland. Wie weet wat volgend jaar komt. De rek is er nog niet uit.

Zonder sponsoren en vrienden geen festival.

Dit jaar is de lijst met bedankjes nog langer dan die van vorig jaar. Dat is niet zo gek. Hoe groter en gekker, hoe meer mensen erbij betrokken zijn.

Allereerst dank aan de kroegen die weer mee willen doen met dit spektakel. De Gouden Karper, de J&A, de Jolly Cat en de nieuwe plekken: De Hoogte en de Pub. Maar liefst 8 podia en dus ook meer geluid en vrienden nodig die helpen met het vinden van de juiste tonen. Mijn klaverjasmaatjes, oud downstagers en scribenten. Het Zotte Kalf voor een heerlijke Citra Lager en voor de proeverij/vergadering die eraan vooraf ging.

Deze editie had natuurlijk niet gekund zonder de DIY spirit die de sponsoren hebben getoond. Je hebt geen groot onderzoek nodig om te kijken wat kan. Je moet gewoon beginnen en er met zijn allen wat van maken. Dank aan alle sponsoren in willekeurige volgorde:
Klokje, Puut, Discus, Old Dutch and Friends, Plato, Grondel, Vera, Zeefdruk Atelier Hogeland, Moi Design, De Visscherij, Marenland, B&B De Krakende Wagens en Klokje.

XOXOXO voor de club van 50 vrienden van winSUMMERfest, waardoor er iets meer financiële ruimte is ontstaan. Wil je ook vriend worden van winSUMMERfest voor €50,- per jaar?
Mail even naar winsummerfest@gmail.com en ontvang 8 juli een leuke goodie bag.

Laatste treinen vanuit Winsum naar Groningen. 23:56 – 00:42 – 1:41.

Tot ziens op de DERDE editie van het tofste gratis festival van Winsum.

Anco

Artwork: Shootmedia X Real Friends