Zomaar stream

Tijd:  -  -
Locatie: online
Cost: gratis

In het kader van verbroedering en plezier maken gaan we op 16 mei weer streamen vanuit quarantaine. 🐬 Meer informatie in het Facebookevenement.

~~ https://www.twitch.tv/zomaarradio/ ~~

🔥 Programma 🔥

Elias El Gersma
In april kondigde Elias El Gersma al aan dat hij wat nieuw werk zou gaan releasen. Sinds 8 mei is dat zover en heeft hij maarliefst 4 nieuwe albums uitgebracht. De albums zijn op cassette en digitaal te verkrijgen en staan vol met liedjes die hij tussen 2017 en 2019 geschreven heeft. Grote inspiratie is nederpop band MAM geweest.
Ook hem nodigen we uit voor een live optreden komende zaterdag met een klein voorafgaand interview. Inschakelen dus!
https://eliaselgersma.bandcamp.com/music

Douwe Doorduin
Op 18 maart is er een helemaal nieuwe EP gereleased, namelijk de ‘Boring EP’ door Douwe Doorduin. Voor dit geheel nieuwe solowerk ging hij de studio in en heeft zo veel mogelijk zelf gedaan met het schrijf & opnameproces. Luister naar alvast naar de liedjes op Bandcamp, maar schakel vooral aanstaande zaterdag in op onze stream! Dan kan je een klein interview met hem luisteren en speelt hij zijn liedjes live bij Zomaar Radio!
https://douwedoorduin.bandcamp.com/

Naast deze live performances hebben we ook weer mooie programma’s ingestuurd gekregen. Namelijk

Begane Grond
In Begane grond lift je mee met Yvonne Blaauw naar verschillende verdiepingen. De repetitieve slag van nummer 118 en die vreemde brom van beneden worden ruw verstoord door een onduidelijke boodschap van de buren. Volg de geluiden en kom aan op de bovenste verdieping.
Een mix door Yvonne Blaauw

FLUSH
‘What I think about when I think about things or the origin of FLUSH’ pt 2.
Een luisterverhaal door Anna Fleuri Wolters

Afrotronica
Welcome! In this new series hosted on Zomaar radio, Abokin, also known as Elmar van Arnhem, takes you on a journey through new and old sounds of africa. Blending elements of electronica with traditional african music, afrotronica will showcase you some beautiful and diverse music this continent has to offer you. Enjoy!

Het eerder aangekondigde optreden in interview van The First Wolf kan dit weekend helaas niet plaatsvinden en stellen we even uit!

Timetable
17:00: Zomaar Radio opening & prijzen
17:15: FLUSH, een luisterverhaal door Anna Fleuri Wolters
18:00: Afrotronica, een mix door Abokin
19:00: Douwe Doorduin Interview & Live Performance
20:00: Begane Grond, een mix door Yvonne Blaauw
21:15: Elias El Gersma Interview & Live Performance
22:00: Zomaar Radio playlist