Profiel aanmaken | Forgot password?
Over de Backstage

Onze Backstage is het nieuwe interactieve netwerkplatform voor de popcultuur in provincie Groningen.
Acts, vormgevers, programmeurs, marketeers e.d. werkzaam in de popcultuur kunnen hier kosteloos en vrijblijvend een profiel aanmaken. De verzamelde profielen zullen o.a. dienen als een open, voor iedereen toegankelijke database, om zo een overzicht geven wat door iedereen gratis ingezien kan worden.
Wat deze Backstage onderscheidt van een reguliere database is dat het ook kan voorzien in een netwerk-functie. Programmeurs en marketeers kunnen oproepen plaatsen via POPgroningen, waar acts en vormgevers met één druk op een knop zich voor aan kunnen melden met hun profiel. De persoon die de oproep plaatst, krijgt dan een overzicht met daarin alle profielen van de aangemelde bands of vormgevers.

De Backstage is nog steeds in ontwikkeling, maar is inmiddels al een paar jaar dankbaar in gebruik door ons, door vele Groninger acts, door programmeurs van podia, door organisatoren van festivals en hun marketeers en bijvoorbeeld het Groninger Poparchief. Kom je problemen tegen bij het aanmaken van een profiel, of vallen je andere rare dingen op, meld dit dan vooral bij ons.

Houd onze website en de Backstage, Facebook en Twitter in de gaten, zodat je goed op de hoogte blijft van de oproepen en toekomstige acties!