Wij zijn er voor je met advies, masterclasses, informatie, promotie, ontwikkeling, workshops, kennis, optredens, ondersteuning

POPgroningen is de popkoepel van provincie Groningen. We stimuleren, ontwikkelen en promoten popmuziek van Groningse bodem. We willen het popklimaat in onze provincie verbeteren en versterken, samen met spelers uit het popcultuur werkveld. We zijn lid van POPnl, een samenwerkingsverband tussen de popkoepels van Nederland.

We vinden het belangrijk dat onze website voldoende toegankelijk is, hier wordt aan gewerkt. Lees hier meer over de toegankelijkheid van onze website.

We stimuleren talentontwikkeling, in provincie en stad Groningen. Door o.a. de organisatie van het festival Grunnsonic; GRONDSLAG; het Local Heroes podium op Bevrijdingsfestival Groningen; Skills & Knowledge sessions; mede-organisatie Hit The Norh, Up North en Popgala Noord en het organiseren van meetings & meet-ups voor mensen uit het veld. POPgroningen is op deze manier de katalysator voor popmuziek en popcultuur in provincie en Stad. POPgroningen is onderdeel van VRIJDAG en KultuurLoket. Meer info over VRIJDAG vind je hier en meer info over KultuurLoket vind je hier.

Heb je een vraag over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

facebook icon POPgroningen insta icon POPgroningen twitter icon POPgroningen youtube icon POPgroningen